Krachtige Vrije Vleugels & Angelluc

in Co-creatieFeniks

Het herrijzen in verbondenheid met de Nieuwe Aardegrid
feniks
Heb je ook het gevoel dat je de kluts kwijt bent? Niet meer goed weet welke kant je het op moet zoeken?
Wat wij waarnemen is dat door de omstandigheden veel mensen, vooral ook spiritueel zoekenden, teruggrijpen naar de oude aardegrid energie om houvast te vinden. Het is echter een illusie dat daar enige steun te vinden is. Het maakt dat je meer in de oude structuren wordt getrokken en je daardoor nog minder vrij gaat voelen.

Ja het is niet makkelijk, er is echt veel afleiding en er zijn veel verstorende energieën, maar dit is de tijd om in je meesterschap te gaan staan, als Wezen hier op Aarde in je kracht te blijven staan. Of in ieder geval steeds weer in je midden terug te kunnen komen, want met er uit schieten is niets mis mee, zolang je weet hoe je terug komt. De enige weg daartoe is een soort van sterven naar de oude aardegrid en herrijzen in verbondenheid met de Nieuwe Aardegrid.

Dat vraagt in deze tijd een krachtige focus en het aan durven gaan van alles wat er op komt. Om je daarbij een goede start te geven nodigen we je uit met onze nieuwe cursus "Fenix" mee te doen. Je gaat met ons samen gedurende 3 weken je basis opnieuw neerzetten, zodat je weet waar op te focussen, wat je valkuilen zijn en hoe in je uitlijning met de Nieuwe Aardegrid te blijven.
Wij zorgen voor een veilige omhulling om deze nieuwe geboorte te laten plaatsvinden.
Wees welkom!
Feniks is een cursus van 3 weken waarin we de focus zetten om je weerbaar te maken voor situaties zoals deze tijd van tumult en te zorgen dat je daarbinnen je uitlijning kunt houden. Je wilt niet alleen pas op de plaats kunnen maken, bij jezelf blijven ipv in de hele hectiek mee gaan, je wilt ook en juist in zulke situaties je focus blijven houden op wat jij wilt en dus creëren wat jij wilt in plaats van door de situatie geleefd te worden, je machteloos voelen en het gevoel te hebben alle kanten opgestuurd te worden behalve waar jij eigenlijk heen wilt.

We nemen waar dat veel mensen zichzelf remmen door oude angsten en zelf opgelegde overtuigingen, waardoor er stilstand plaatsvindt, een overleven, een passief consumeren ipv van een actief jouw eigen realiteit creëeren.

Met deze cursus willen we je ondersteunen jouw creatieveld op te schonen en te versterken zodat je ook nu adequate jouw wensen kunt realiseren door flexibel met de omstandigheden om te gaan.

Ik doe mee
(scrollt naar bijdrage )
creative mind
Praktisch
Wat wij doen is aanwezig zijn als begeleiders en ondersteuners d.m.v. de schouwingen, waarin op diepe levels wordt opgelost, door je "huiswerk" te geven om het nog beter te integreren, door je te inspireren door de emails en door feedback te geven waar je staat en hoe te komen naar waar je heen wilt. Dus we geven het raamwerk, waardoor jij zelf stappen kunt ondernemen.

Het fysieke raamwerk wat we gebruiken is simpel maar effectief.

Basis van een week in deze cursus:
Ma - mail voor weekfocus
Di - schouwing & webinar
Wo - mail
Do - mail
Vr - schouwing
Za/Zo - herhaling, integratie & relaxtijd (ja voor betere integratie)
De laatste maandag doen we een webinar ter afsluiting om de focus naar de toekomst neer te zetten.

Mailing
De mail die je elke dag ontvangt, is ter inspiratie, motivatie en activatie van het proces betreffende het thema van de module en er wordt ook steeds aangegeven wat er die dag gepland staat.
Van de schouwing ontvang je een mail zodat je bewust bent wat er gaande is en er actief mee aan de slag kunt. Feedback daarop is nodig voor de webinars en/of de volgende schouwing.

Opnames
De opnames van de webinars komen beschikbaar in een online account, dus ook al kun je bij een webinar niet aanwezig zijn, kun je het de volgende dag of in het weekend beluisteren. Dat is geen probleem voor het proces, zolang je zelf het vertrouwen kunt behouden dat het op die manier ook prima werkt (en anders is dat een mooie blokkade om op te ruimen :))

Aantal deelnemers
Doordat wij intensief 1 op 1 werken kunnen wij maar een max. aantal deelnemers mee laten doen, zodat we kunnen waarborgen dat iedereen die meedoet de juiste aandacht ontvangt.

Onze cursus is persoonlijk gericht, altijd actueel, want op jouw actuele status gericht, universeel, diepgaand en transformerend, Feniks, dus als dit thema je aanspreekt, dan meld je nu aan!


Machteloos?

De kunst is om je in je kracht te blijven staan, en vooral om te zakken in je Hart en jete verbinden met je Innerlijke Weten en je gevoel en goed te gronden. Door de omstandigheden heb je echter de neiging om je energie op te trekken, waardoor je niet geaard bent en (energetisch) afval niet goed afgevoerd wordt. Daardoor raak je je helderheid kwijt. Samen met het geen toegang meer hebben tot je Innerlijke Weten en je gevoel , maakt dat er chaos gaat ontstaan wat zich in verschillende vormen kan uiten, zoals stress, burn-out, verwarring, etc..

Op diepere lagen zitten de blokkades die de uiteindelijke oorzaak zijn, waarom je niet in je kracht wilt gaan staan in deze vervreemde, onberenbare, gevaarlijke wereld, want wie wil dat nu? Maar juist daarom ben je naar de Aarde gekomen, voor de uitdaging die nu voor je staat, misschien wat anders dan je verwachtte vanuit je perspectief van boven, maar niettemin ben je er voor gegaan. Dit is een unieke kans om flinke stappen in je ontwikkeling te maken!

Om te zorgen dat je weer in je kracht kunt stappen, zullen we in deze "Feniks" cursus de blokkades die dat verhinderen en je ondersteunen zelf de focus vasn je leven weer in de hand te nemen. komt en nieuwe stappen durft te nemen. Wij hebben de laatste 2 jaar hard aan onszelf gewerkt, naast alle schouwingen voor anderen en de cursussen. De laatste maanden heel intensief en we hebben vele lagen en levels ontdekt en opgeruimd, veel inzichten verkregen, waardoor we jou ook op diepe levels kunnen ondersteunen.
Wat is er nodig om deel te nemen?
Jouw interactie
Een deel van de cursus is gebaseerd op de schouwingen. Die zijn voor jou heel waardevol. Het meeste profijt heb je er van als je, wat er ook met je gebeurt, ja bijv. weerstand kan ook opkomen, feedback blijft geven, dus ook over bijv die weerstand, voor een volgende schouwing. Dus waar je staat, in welk proces je zit. Door op die manier actief deel te nemen vinden de diepste helingen plaats. Afwachten en passief blijven, kan tot resultaat hebben dat we niet mogen schouwen totdat er weer feedback is. Het is dus geen passief consumeren maar actief co-creëren.
Daarnaast kan het zijn dat we je een opdracht geven om de integratie te verdiepen. En in de ochtendmail staat regelmatig een focus voor de dag. Hoe meer je van die handreikingen gebruik maakt hoe dieper het werkt.

Techniek
Verder praktisch gezien heb je voor de (4) webinars een computer/laptop nodig of mobieltje. Een headset kan handig zijn om je af te sluiten van stoorgeluiden van buitenaf. Verder internet verbinding en een mailaccount om ochtend- & schouwingsberichten te ontvangen.

Bijdrage
Het financiële uitwisselings-bedrag is afgestemd op onze investering van tijd en energie, op onze zeer waardevolle persoonlijke aanpak en de kwaliteit van ons diepgaande werk. Onze klanten weten waar we het hier over hebben, je investeert in iets heel waardevols voor jezelf.
Jouw bijdrage
Voor deze 3-weekse cursus

€ 499,00 (incl. 21% BTW)

Heb je (financiële) vragen?
Wil je samen de beste oplossing vinden om mee te kunnen doen?
(Termijnbetalingen zijn altijd mogelijk)
Dan voel je vrij met ons contact op te nemen via het contactformulier verder onder.

Feniks
3 weken

vanaf ma 01 nov 2021
met intensieve begeleiding
t/m ma 22 nov 2021


Bijdrage

€ 499,00 (incl. 21% BTW)

Ik doe mee :-)


Voor termijnbetaling
neem contact
met ons op via
onderstaand formulier


Gebruik dit formulier als je een vraag hebt.
Ben je op zoek naar onze langere begeleidingspakketten dan klik hier


Vul je naam in
Voeg je emailadres toe
Meld je aan met jouw betaaloptie of schrijf je bericht
Verstuur