Krachtige Vrije Vleugels & Angelluc

in Co-creatieFeniks

Het herrijzen in verbondenheid met de Nieuwe Aardegrid
feniks
Heb je ook het gevoel dat je de kluts kwijt bent?
Niet meer goed weet welke kant je het op moet zoeken?
Wat wij waarnemen is dat door de omstandigheden veel mensen, vooral ook spiritueel zoekenden, teruggrijpen naar de oude aardegrid energie om houvast te vinden. Het is echter een illusie dat daar enige steun te vinden is.
Het maakt dat je meer in de oude structuren wordt getrokken en je daardoor nog minder vrij gaat voelen.

Ja het is niet makkelijk, er is echt veel afleiding en er zijn veel verstorende energieën, maar dit is de tijd om in je meesterschap te gaan staan, als Wezen hier op Aarde in je kracht te blijven staan. Of in ieder geval steeds weer in je midden terug te kunnen komen, want met er uit schieten is niets mis mee, zolang je weet hoe je terug komt. De enige weg daartoe is een soort van sterven naar de oude aardegrid en herrijzen in verbondenheid met de Nieuwe Aardegrid.

Dat vraagt in deze tijd een krachtige focus en het aan durven gaan van alles wat er op komt. Om je daarbij een goede start te geven nodigen we je uit met onze nieuwe cursus Feniks feniks icon mee te doen. Je gaat met ons samen gedurende 3 weken je basis opnieuw neerzetten, zodat je weet waar op te focussen, wat je valkuilen zijn en hoe in je uitlijning met de Nieuwe Aardegrid te blijven.
Wij zorgen voor een veilige omhulling om deze nieuwe geboorte te laten plaatsvinden.
Wees welkom!
Feniks feniks icon is een cursus van 3 weken waarin we de focus zetten om je weerbaar te maken voor situaties zoals deze tijd van tumult en te zorgen dat je daarbinnen je uitlijning kunt houden. Je wilt niet alleen pas op de plaats kunnen maken, bij jezelf blijven ipv in de hele hectiek mee gaan, je wilt ook en juist in zulke situaties je focus blijven houden op wat jij wilt en dus creëren wat jij wilt in plaats van door de situatie geleefd te worden, je machteloos voelen en het gevoel te hebben alle kanten opgestuurd te worden behalve waar jij eigenlijk heen wilt.

We nemen waar dat veel mensen zichzelf remmen door oude angsten en zelf opgelegde overtuigingen, waardoor er stilstand plaatsvindt, een overleven, een passief consumeren ipv van een actief jouw eigen realiteit creëren.

Met deze cursus willen we je ondersteunen jouw creatieveld op te schonen en te versterken zodat je ook nu adequaat jouw wensen kunt realiseren door flexibel met de omstandigheden om te gaan.

Ik doe mee
(scrollt naar bijdrage )
feniks
Praktisch
Wat wij doen is aanwezig zijn als begeleiders en ondersteuners d.m.v. de schouwingen, waarin op diepe levels wordt opgelost, door je "huiswerk" te geven om het nog beter te integreren, door je te inspireren door de emails en door feedback te geven waar je staat en hoe te komen naar waar je heen wilt. Dus we geven het raamwerk, waardoor jij zelf stappen kunt ondernemen.

Het fysieke raamwerk wat we gebruiken is simpel maar effectief.
Nieuw daarbij is een persoonlijke live zoom sessie, dus jij alleen met ons 2 samen, gedurende maximaal 30 minuten. Het juiste moment daarvoor wordt tijdens de cursus bepaald. Daarin kunnen we op een hele directe manier jou laten ervaren wat er nodig is om in je uitlijning te blijven, in je kracht te staan, wat je doet om dat te ontwijken, etc. En daarbij lossen we natuurlijk ook blokkades op.

Basis van een week in deze cursus:
Ma - mail voor weekfocus
Di - schouwing & webinar (20:30)
Wo - mail
Do - mail
Vr - schouwing
Za/Zo - herhaling, integratie & relaxtijd (ja voor betere integratie)
De laatste maandag doen we een webinar ter afsluiting om de focus naar de toekomst neer te zetten.

Mailing
De mail die je elke dag ontvangt, is ter inspiratie, motivatie en activatie van het proces betreffende het thema van de module en er wordt ook steeds aangegeven wat er die dag gepland staat.
Van de schouwing ontvang je een mail zodat je bewust bent wat er gaande is en er actief mee aan de slag kunt. Feedback daarop is nodig voor de webinars en/of de volgende schouwing.

Opnames
De opnames van de webinars komen beschikbaar in een online account, dus ook al kun je bij een webinar niet aanwezig zijn, kun je het de volgende dag of in het weekend beluisteren. Dat is geen probleem voor het proces, zolang je zelf het vertrouwen kunt behouden dat het op die manier ook prima werkt (en anders is dat een mooie blokkade om op te ruimen :))

Aantal deelnemers
Doordat wij intensief 1 op 1 werken kunnen wij maar een max. aantal deelnemers mee laten doen, zodat we kunnen waarborgen dat iedereen die meedoet de juiste aandacht ontvangt.

Onze cursus is persoonlijk gericht, altijd actueel, want op jouw actuele status gericht, universeel, diepgaand, transformerend, en vernieuwend als de Feniks feniks icon, dus als dit thema je aanspreekt, dan meld je nu aan!


Machteloos?
De kunst is om je in je kracht te blijven staan, en vooral om te zakken in je Hart en je te verbinden met je Innerlijke Weten en je gevoel en goed te gronden. Door de omstandigheden heb je echter de neiging om je energie op te trekken, waardoor je niet geaard bent en (energetisch) afval niet goed afgevoerd wordt. Daardoor raak je je helderheid kwijt. Samen met het geen toegang meer hebben tot je Innerlijke Weten en je gevoel, maakt dat er chaos gaat ontstaan wat zich in verschillende vormen kan uiten, zoals stress, burn-out, verwarring, etc..

Op diepere lagen zitten de blokkades die de uiteindelijke oorzaak zijn, waarom je niet in je kracht wilt gaan staan in deze vervreemde, onberekenbare, gevaarlijke wereld, want wie wil dat nu? Maar juist daarom ben je naar de Aarde gekomen, voor de uitdaging die nu voor je staat, misschien wat anders dan je verwachtte vanuit je perspectief van boven, maar niettemin ben je er voor gegaan. Dit is een unieke kans om flinke stappen in je ontwikkeling te maken!

Om te zorgen dat je weer in je kracht kunt stappen, zullen we in deze Feniks feniks icon cursus de blokkades die dat verhinderen gaan opruimen. We ondersteunen je om zelf de focus van je leven weer in de hand te nemen, zodat je weer zelf durft te creëren en het gevoel hebt de macht in eigen handen te hebben. Wij hebben de laatste 2 jaar hard aan onszelf gewerkt, naast alle schouwingen voor anderen en de cursussen. De laatste maanden heel intensief en we hebben vele lagen en levels ontdekt en opgeruimd, veel inzichten verkregen, waardoor we jou ook op diepe levels kunnen ondersteunen.
Wat is er nodig om deel te nemen?
Jouw interactie
Een deel van de cursus is gebaseerd op de schouwingen. Die zijn voor jou heel waardevol. Het meeste profijt heb je er van als je, wat er ook met je gebeurt, ja bijv. weerstand kan ook opkomen, feedback blijft geven, dus ook over bijv die weerstand, voor een volgende schouwing. Dus waar je staat, in welk proces je zit. Door op die manier actief deel te nemen vinden de diepste helingen plaats. Afwachten en passief blijven, kan tot resultaat hebben dat we niet mogen schouwen totdat er weer feedback is. Het is dus geen passief consumeren maar actief co-creëren.
Daarnaast kan het zijn dat we je een opdracht geven om de integratie te verdiepen. En in de ochtendmail staat regelmatig een focus voor de dag. Hoe meer je van die handreikingen gebruik maakt hoe dieper het werkt.

Techniek
Verder praktisch gezien heb je voor de (4) webinars een computer/laptop nodig of mobieltje. Een headset kan handig zijn om je af te sluiten van stoorgeluiden van buitenaf. Verder internet verbinding en een mailaccount om ochtend- & schouwingsberichten te ontvangen.

Bijdrage
Het financiële uitwisselings-bedrag is afgestemd op onze investering van tijd en energie, op onze zeer waardevolle persoonlijke aanpak en de kwaliteit van ons diepgaande werk. Onze klanten weten waar we het hier over hebben, je investeert in iets heel waardevols voor jezelf.

Jolanda

Jolanda Hazemeijer - Krachtige Vrije Vleugels

"Jolanda is al jaren dierentolk maar door haar eigen ontwikkeling is ze eerst met de dieren, daarna met de mens en het dier samen en nu ook met mensen alleen aan het werken.

Regelmatig geeft zij workshops waarin ze mensen begeleidt om in alle lagen heel te kunnen worden.

Jolanda is vooral goed in verbindingen leggen/zien. Haar wezen heeft als basis de hartsverbinding.

Zij doet ook huisbezoeken om ter plaatse alle lagen schoon te maken. Daarin neemt ze mens, dier, aarde, straling, alle soorten energie, enz.. mee in de heling.

Daarnaast werkt ze graag met stenen, die ze verbindt, op een nieuwe manier, met de Nieuwe Aarde energie.

Samen met Luc brengen ze diepe helingen voor mensen tot stand, vooral door hun langere begeleidingspaketten, maar ook voor dieren & natuur worden complexe blokkades opgelost.
Luc

Luc Angevaare - Angelluc

"Luc geeft persoonlijke (online) sessies aan volwassenen en op afstand voor kinderen.

De basis van zijn inzichten en ervaringen heeft hij via het interactieve werk van en met Caroline Cory, waarbij hij steeds duidelijker de kwaliteiten van zijn wezen is gaan ervaren en nog steeds verder ontdekt.

De laatste jaren is hij bezig met bewustmaking via zijn gratis woensdagavond online meditaties en meer-daagse online cursussen met aspecten als Mindquieting, Nieuwe Aarde (Grid) & Verbinding met je eigen Wezen.

Samen met Jolanda Hazemeijer begeleidt hij mensen meestal voor langere periodes, zodat ze in een nieuwe stroom kunnen komen & blijven, samen geven ze regelmatig cursussen van een tot meerdere weken en ook coachen ze bedrijven naar een gezonde infrastructuur.”

Samen hebben ze het programma "Terug naar je Roots" gegeven, waarbij deelnemers in ruim een jaar door een traject van 7 modules zijn gaan om hun verbinding met diepere levels van zichzelf wakker te maken.
Jouw bijdrage

Voor deze 3-weekse cursus
€ 499,00 (incl. 21% BTW)

Heb je (financiële) vragen?
Wil je samen de beste oplossing vinden om mee te kunnen doen?
(Termijnbetalingen zijn altijd mogelijk)
Dan voel je vrij met ons contact op te nemen via het contactformulier verder onder.

Feniks

feniks icon
3 weken

vanaf ma 01 nov 2021
met intensieve begeleiding
t/m ma 22 nov 2021

Bijdrage

€ 499,00 (incl. 21% BTW)

Ik doe mee :-)


Voor termijnbetaling
neem contact
met ons op via
onderstaand formulier


Gebruik dit formulier als je een vraag hebt.
Ben je op zoek naar onze langere begeleidingspakketten dan klik hier

Vul je naam in
Voeg je emailadres toe
Meld je aan met jouw betaaloptie of schrijf je bericht
Verstuur